G-pentue

Jekku (Mimssin Brilliant Trickster)

Mimssin Brilliant Trickster, synt. 24.1.2020

näyttelylinjainen labradori

omistajat: Miia Nummila ja Joonas Kurri

Lonkat, kyynärät: BB - 00

Silmät: ok (6.3.2023)

perusterve koira, ei allergioita, ei alusta- tai muitakaan arkuuksia

Näyttelyistä: AVO-EH


Jekkua voi seurata instassa: @jekk_uu


Jekun omistajat kuvailevat Jekkua:


Perusluonteeltaan Jekku on lempeä ja rakastaa ihmisiä yli kaiken! Arjessa Jekku on rauhallinen poika, mutta innostuu aktivoitumaan ulkona ja harrastaessa. Metsässä vietetään paljon aikaa ja siellä Jekku onkin elementissään hajujen perässä juosten ja uusia juttuja tutkien.


Jekku rakastaa uimista ja kesäisin mennään pulahtamaan lenkkien päätteeksi aina kun siihen on mahdollisuus. Uinti-innokkuutensa takia Jekku on myös innokas Vepe-treenailija ja hän tykkää muutenkin harrastaa kaikenlaista aina noutoharjoituksista perustottelevaisuuteen.


Jekku haluaa aina kulkea mukana, minne ikinä mennäänkin, oltiin sitten kaupungin vilskeessä, mökkireissuilla, veneilemässä tai vaikka matkailuautolla reissussa.


Kotona Jekku tykkää rauhoittua omiin oloihinsa, jotta virtaa riittää seuraavaan seikkailuun eikä hän ole harrastanut tuhoja sitten pentuiän.

Dolly (Puistokujan Dolly)

Puistokujan Dolly, s. 26.3.2020

sekalinjainen labradori

Lonkat, kyynärät: BB - 00

Silmät: ok (24.4.2023)

perusterve koira, ei allergioita, ei alusta- tai muita arkuuksia

Geenitestit: EIC, DM, HNPK, CNM, SD2, OSD ja prcd-PRA all clear


Dollya ja Dollyn emoa Adalia voi seurata instassa:@adal_ja_dolly

Dolly on Adalin ensimmäisen pentueen pentu ja sijoituksessa Janne ja Tiina Koskella Espoossa.


Dollyssa on aika paljon metsästyslinjaista labradoria ja onkin ulkonäöltään hyvin solakka. Dolly on emonsa tapaan kova uimari, ja tykkää metsälenkeistä ja veneilystä. Dollyn kanssa on treenattu tokoa, rally-tokoa ja henkilöhakua. Dolly on tarkkaavainen kuuntelija ja oppii nopeasti uudet tehtävät.


Keväästä 2023 alkaen Dollyn kanssa on treenattu henkilöhakua Espoon pelastuskoirissa.


Dolly on ollut Adal emonsa apuna hoitamassa puolisisaruksiaan ja silloin siitä on tullut esille oikein hyviä emon elkeitä. Se on ollut hyvin huolehtivainen, putsannut ja huolehtinut pikkusisaruksistaan. Dolly oli varsin hyvä emo omille pennuilleen; hoivasi heti alusta alkaen ja maitoa riitti pennuille hyvin koko ajan. 

Uusimmat kommentit

25.10 | 14:03

Hei Satu, Jimboa ja muita kennelin koiria voi tulla tapaamaan esimerkiksi Mustikkamaan koirapuistoon, jossa ulkoilemme usein. Lähetä vain sähköpostia kennelin osoitteeseen, niin voimme sopia ajan.

24.10 | 19:08

Hei . Saako teille koska tulla katsomaan koiria ! Ja mä haluaisin nähdä jimbon

12.06 | 19:47

Hei Leena, Janea on käytetty hypokoirana, joten sen riistaviettiä ei ole mitenkään vahvistettu. Jane ei juurikaan reagoi metsän eläimiin tai lintuihin, joita lenkeillä tulee vastaan.

11.06 | 14:32

Hei,Perheeseemme oltaisiin etsimässä ruskeaa labbikseksen urospentua. Olisimme kiinnostuneita tästä sinulle syntyvästä yhdistelmästä. Kysyisin onko tällä nartullasi riistaviettiä?

Jaa tämä sivu